Nytårskur 10/1 2017

Nytårskur 10. januar 2017

Så gik der endnu et år og BRS afholdt den 31. nytårskur.


Medlemmer og ledsagere strømmede til og blev sendt på 1. salen i Baghuset, hvor velkomstdrikken ventede og efter formandens korte velkomst blev dørene åbnet til ”festlokalet” og pladserne blev meget hurtigt besat af de festklædte deltagere.


Der var i alt 89 deltagere, som var helt klar til årets fest.


Formanden bød velkommen og ønskede velkommen og godt nytår, og herefter var det hele, som det plejer at være. Dog var der en undtagelse. Den sædvanlige sang, som er blevet sunget i mange år, var ikke i sanghæftet.


Igen i år var det den sædvanlige kok Brian, der præsenterede de mange lækre retter, som indgik i den overdådige buffet. Og så startede ”ræset” til buffeen.


Tallerkenerne blev fyldt op og snakken gik livligt ved bordene.


I dagens anledning var der lavet et sanghæfte, som blev flittigt brugt under spisningen, herunder den sang, som var på en ny melodi og kreeret af vores aktive formand.

Den blev vel modtaget.


Det sædvanlige lotteri blev afholdt. Lillian sørgede for at lodtrækningen gik rigtig til og fik råbt tallene op, så alle kunne høre. Lene, som havde sørget for at skaffe fine gevinster, udvalgte gaverne, som blev overrakt til de heldige vindere. Igen - havde Annie Weidich sørger for at sponsorere flotte grydelapper til vores gevinstbord.


Tiden gik meget hurtigt, og da vi nåede til kaffe med avec´ ankom vores musikere Ole Sterndorff og Preben Nissen. De sørgede for dejlig musik i et par timer. De sang, vi sang og så blev der danset.


De sidste gæster forlod lokalet omkring kl. 19.00, og så var det tid til oprydning.


Bestyrelsen synes, at det havde været en rigtig god fest og siger tak til alle deltagerne, som var med til at gøre dagen festlig og som havde valgt at være sammen med de tidligere kolleger.


Efter 10 timer aktiviteter forlod den trætte bestyrelse Baghuset.