Odense 27/8 2014

Sommertur til Odense 27/8 2014

BRS-sommerturen gik til Odense


På en solrig onsdag den 27. august samledes knap tres medlemmer fra Ballerup Rådhus Seniorklub plus ægtefæller til den årlige sommertur, der gik til Dansk Jernbanemuseum og Brandts i Odense med mellemliggende spisning i den hyggelige Restaurant Carlslund i Fruens Bøge.


Afgangstidspunktet 8.30 holdt desværre ikke, for buschaufføren havde åbenbart fejldisponeret mor-gentrafikken fra hjemstedet til Ballerup, så vi kom af sted med en halv times forsinkelse.


I dobbeltdækkeren gik det dog mod Storebæltsbroen, og efter en del trafikkaos i det centrale Odense fandt vi dog frem til Jernbanemuseet, hvor to velforberedte guider oplyste os om jernbanerne i Dan-mark før og nu.


Da vi nu var bagud med tidsplanen med ca. 1 time, blev rundvisningen noget forceret, men efter en kort køretur ”landede” vi i Fruens Bøge til Restaurant Carlslund, hvor man ventede med trakte-mentet.


Efter kaffen/kagen gik det til Brandts, hvor kunstudstillingerne for tiden er noget om tatoveringer og en udstilling af værker af nylig afdøde Kurt Trampedach og andre. Turen var guidet.


Da jeg skulle videre til Tønderfestivalen, og af den grund var selvkørende, så tog jeg afsked med selskabet midt i Odense, og jeg fornemmer, at det, trods dagens forsinkede start, var en god ople-velse for flertallet af deltagerne.


Chaufføren serverede kaffe for hele selskabet ved rastepladsen

Tuelsø på vej hjem.


Næste arrangement i BRS-regi er torsdag den 23. oktober, hvor turen går til Helsingør til Museet for Søfart og Kronborg, og vi håber, at medlemmerne vil støtte op om arrangementet.


I nær fremtid vil der blive sendt indbydelse ud om Helsingør-turen.


Referent Conrad van Acker 3. september 2014.