Jubilæumsfest 12/1 2016

Jubilæumsfest 12. januar 2016

BRS 30 år – og det blev fejret!!


Reeh’s Baghus summede af liv tirsdag den 12. januar 2016, da medlemmer og ægtefæller fejrede, at Ballerup Rådhus Seniorklub i slutningen af maj her i år har eksisteret i 30 år.


Vi var i alt 111 fremmødte til festen, der samtidig var startskuddet til den nye BRS-sæson i 2016.


Meget belejligt var der åbnet for salen på første etage, hvor vi hilste på hinanden med et lille glas i hånden og ønskede ”Godt Nytår” og ”God Fest”.


Pladserne ved Bendtes flot pyntede borde blev hurtig besat, og klubbens kok Brian præsenterede retterne, der indgik i den overdådige buffet, hvorefter der var livlig trafik ved de lækre retter.


På et passende tidspunkt under spisningen sang vi sangene i de omdelte sanghæfter, og Birte og Hanne havde virkelig med talent fundet de gode melodier og de perfekte vers om vores klub med nostalgisk tilbageblik.


Snakken gik lystigt ved bordene, og stemningen steg endnu nogle grader, da lodtrækningen om de mange gaver løb af stablen.


Under kaffen, baileyen og cognacen sørgede Ole Sterndorff og Preben Nissen for musikken i et par timer, og der var ganske livlig aktivitet på dansegulvet.


Sådan ved 19-tiden ebbede aktiviteterne lidt ud, og folk var ved at takke af, og så var det tid til bestyrelsens evaluering og siden hen oprydning i de velegnede lokaler. Vi fandt, at dagen havde været en dejlig dag for medlemmerne, og at der lige er nogle få ting, som skal ændres til de kommende fester.


Godt trætte efter 10 timers aktivitet kunne bestyrelsen glæde sig over en succes, hvilket jo er belønningen i sig selv.


Vi i bestyrelsen er alle deltagerne TAK skyldig, at så mange havde valgt at være sammen med kollegerne fra de go’e gamle dage! Desuden glædede vi os over, at vi kunne leje de tilnærmelsesvis ideelle lokaler til vores fester